Glazen deuren en wanden

Glaswerken Goossens plaatst en vervangt niet enkel ramen, maar specialiseert zich ook in het plaatsen en vervangen van glazen deuren en wanden. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: wij hebben voor u de ideale oplossing.

Dankzij het ruime aanbod van de topleveranciers waar wij mee samenwerken, zoals Glaverbel en Saint-Gobain, kunnen wij glaspartijen plaatsen die in elk type interieur passen. Zowel woningen als winkels of kantoorgebouwen voorzien wij zo van een eigentijdse look die veel ruimte laat voor licht.

Wij hebben zowel hard als gelaagd glas in voorraad, en dat in alle mogelijke kleuren, zodat u beslist uw smaak zal terugvinden. Wij plaatsen ook spiegels, douchedeuren, en glazen vloeren en trappen.

Glaswerken Goossens kan zowel brandwerend, zonwerend, superisolerend als veiligheidsglas aanbieden. Wij peilen naar uw wensen en bespreken graag de vele mogelijkheden. Wij koppelen de talloze praktische functies van glas (veiligheid, isolatie, lichtinval, onderhoudsvriendelijkheid) aan de esthetische functie. Glas kan uw huis of bedrijfsruimte namelijk extra uitstraling bezorgen. Daarom hebben wij ook sierglas ter beschikking. Zo drukt u op elke ruimte uw persoonlijke stempel.

Ons eigen plaatsingsteam komt de nodige opmetingen verrichten, en zorgt voor een snelle, feilloze montage. Dankzij onze 80 jaar ervaring en oog voor detail, kunnen wij een kwaliteitsvolle afwerking garanderen.

Neem zeker contact met ons op voor verdere vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Of laat een berichtje achter in ons gastenboek.


Back to Top