Glas bij nieuwbouw

Of het nu gaat om uw droomhuis, uw winkel of showroom of een nieuw kantoorgebouw: glas is onmisbaar. Glas zorgt voor licht en ruimte, en kent daarnaast ook vele praktische toepassingen.

Glaswerken Goossens verkent graag samen met u de vele mogelijkheden om glas in uw nieuwbouw te integreren. Glazen ramen, maar ook glazen wanden en deuren, trappen, glaspartijen in vloeren, en glazen douchewanden behoren tot onze specialiteiten. Ook spiegels behoren tot de mogelijkheden.

Wij werken voornamelijk met glas van de merken Glaverbel en Saint-Gobain. Wij plaatsen zowel veiligheidsglas, superisolerend glas als zonwerend glas, al naargelang uw behoeften. Ook leveren en plaatsen wij brandwerende beglazing van de merken Pyrobel, Swissflam en Promat.

Ruim aanbod

Glas is zowel praktisch als esthetisch. Wij beschikken over een erg breed aanbod om aan al uw wensen tegemoet te komen. Samen met u bespreken wij graag de eindeloze mogelijkheden op het gebied van toepassingen, maar ook de soorten glas en diverse kleuren. Dankzij onze ruime ervaring en opgebouwde expertise, slagen wij erin om alle mogelijke glaspartijen snel en efficiënt te plaatsen. Dankzij onze secure manier van werken en feilloos oog voor detail, leveren wij bij Glaswerken Goossens de finishing touch voor al uw nieuwbouwprojecten.

Maar ook wie renoveert, is bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet om ons te contacteren met vragen of indien u een offerte wenst.


Back to Top