Glas bij renovaties

Ook wanneer u gaat renoveren, kan Glaswerken Goossens u van dienst zijn. Wij leveren, plaatsen en vervangen alle mogelijke glaspartijen. Zo vervangen wij bijvoorbeeld ruiten in enkel of verouderd glas door superisolerend glas, en dit in frames in hout, aluminium, staal of pvc.

Wij kiezen voor superisolerend glas omdat dit 50% beter isoleert dan klassieke dubbele beglazing. Dit komt door een haast onzichtbaar metaallaagje dat op de binnenzijde van het dubbel glas is aangebracht. Dit zorgt ervoor dat warmte niet ontsnapt en dat zonne-energie wordt vastgehouden. De isolerende werking wordt nog verder versterkt door een speciaal isolerend gas dat zich tussen de twee glazen bevindt.

Ons eigen plaatsingsteam komt de nodige opmetingen verrichten, waarna wij snel en efficiënt uw oude vensters verwijderen en vervangen door kwaliteitsglas van topmerken als Glaverbel en Saint-Gobain.

Daarnaast leveren en plaatsen wij ook veiligheidsglas, zonwerend glas en brandwerende beglazing. Uiteraard plaatsen wij ook glaspartijen bij nieuwbouwprojecten. Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden. Ook het esthetische aspect krijgt bij ons de nodige aandacht.

Scherven? Kapotte ruit? Neem dan snel contact met ons op. Een snelle service komt bij ons op de eerste plaats.

Glazen deuren of wanden laten plaatsen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of een vrijblijvende offerte.


Back to Top